Skal du kjøpe ny bil?

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi hjelper våre kunder med å finne den mest optimale finansieringsløsningen. Noen ganger er dette 100% lånefinansiering, andre ganger egenfinansiert med oppsparte midler og et flertall av gangene en kombinasjon av disse alternativene. Vi analyserer derfor ditt totale finansieringsbehov og skreddersyr den mest optimale løsningen for deg. Uavhengig av løsning er vår gjennomgang uforpliktende og kostnadsfri for deg som kunde.

Hvem er våre kunder?

Våre kunder er typisk private som ønsker et skreddersydd tilbud på billån eller båtlån og som forventer svar umiddelbart. Våre bedriftskunder er oftest små og mellomstore bedrifter, og tilbyr finansieringsløsninger som leasing og lån tilpasset ulike markeder og bransjer.
Kronen Finans & Forsikringsmegling AS samarbeider med Brage Finans som er et lokalt finansieringsselskap her på Vestlandet og som er eiet av solide lokalbanker.

Vi er ikke et fordyrende mellomledd, vi mottar vårt honorar fra våre samarbeidspartnere.

Priser og betingelser for billån

Du kan få inntil 100% finansiering, den beste renten oppnår du med 35% egenkapital.

Priseksempel billån ved 35 % egenkapital:
Lånebeløp 200.000 kroner innenfor 65 % av kjøpesum, annuitet, 7 års nedbetaling. Nominell rente 3,8 % p.a., effektiv rente 5,31 % p.a. inkl. etableringskostnad 2500 kroner og termingebyr 95 kroner.

Samlet kredittbeløp og kostnader 240.653 kroner.