Kronen Partners vokser og styrker laget! Kronen Forsikringsmegling AS styrker laget med to nye ansatte, vi ønsker Tommy Birkeland og Tor Inge Sunde velkommen!

Tommy Birkeland er Senior Forsikringsmegler og har flere års erfaring innen både bilbransjen og forsikringsbransjen hos ledene aktører lokalt i Rogaland.

De tre siste årene har han vært Salgssjef for KIA, Bertel O. Steen Rogaland som ble kåret til Norges beste forhandler i 2018. Før dette var Tommy Forsikringsmegler i Waco Forsikringsmegling AS på Bryne i tre år. Tommy har utover dette flere års erfaring fra både Sparebank 1 Forsikring og Gjensidige Forsikring. Tommy har en sterk faglig og praktisk bakgrunn som vil være en stor ressurs for vårt lag.

Tor Inge Sunde er Junior Forsikringsmegler hos oss og har gått gradene fra deltidsansatt siden 2016 til nå være fulltidsansatt fra og med august 2020. Gjennom årene hos oss har Tor Inge vært dedikert og svært dyktig i sitt arbeid for å bidra til lønnsom vekst og et trivelig arbeidsmiljø. Tor Inge er nyutdannet siviløkonom fra Universitetet i Stavanger.

Vi er ydmyke, stolte og takknemlig for at de har valgt oss og gleder oss til å ha de på laget i vårt arbeid med å nå Kronen Partners sine mål.