Vil du spare tid og penger?

Vi ser på totaliteten for å skreddersy en forsikringspakke som passer din bedrift best. Kontakt oss eller send oss dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt for en uforpliktende prat og gjennomgang,

Tor Martin Birkeland

Daglig leder

468 78 555

tmb@kraftforsikringsmegling.no

Forsikringsmegling

Som din uavhengige rådgiver gjennomgår og analyserer Kraft Forsikringsmegling eksempelvis bedriftens produksjonsanlegg, bygninger, eiendeler og personaldekninger. Vi utarbeider en rapport over selskapets risikoområder og skreddersyr et forsikringsprogram tilpasset din bedrift og bransje. Vårt fokus er å gjøre forsikring forståelig og enkelt, men samtidig sørge for at din bedrift har de rette vilkår og betingelser. Hos oss får du full oversikt og kontroll på dine forsikringer. Du har en fast dedikert rådgiver som er tilgjengelig for deg uten å måtte sitte i kø eller telefonsløyfe.

Våre tjenester

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi

Vi er ikke et fordyrende mellomledd!

Tvert imot! Vi tar kun betalt om vi sammen med deg som kunde oppnår besparelse i form av både tid og penger. Vår målsetning er å forenkle hverdagen til våre kunder og kontinuerlig sørge for at du som kunde betaler rett premie til enhver tid.