Personlig og jordnær forsikringsrådgiver

Med hovedsete i landets største jordbruksfylke er Kronen Forsikring, som agent for Landkreditt Forsikring, spesialister på å skreddersy forsikringer til landbruket, private og landbruksrelatert næring.

Øyvind Øyre

Daglig leder

48 04 65 34

oo@kronenpartners.no

Forsikring

Vi tar oss tid til å bli kjent med deg og dine behov.

De fleste av oss har forsikring på bolig, bil, båt og dyre gjenstander, eier du i tillegg flere eiendommer eller en gård er ofte ditt forsikringsbehov en kompleks og tidkrevende prosess.

Hva kan vi tilby våre kunder?

Det eksisterer svært mange forskjellige forsikringer på markedet. Vi tar utgangspunkt i dine behov, og ikke minst de dekninger du har i dag når vi syr sammen en forsikringsløsning for deg. Noen forsikringer kan være bedre enn andre og hvilken som passer best for deg kan være vanskelig å finne ut av om man skal gjøre jobben på egenhånd.

Det er derfor en fordel å ha en personlig og jordnær forsikringsrådgiver som jobber 100% for at du skal ha en optimal løsning til enhver tid.

Her er et utvalg av de forsikringene vi kan tilby:

Hvorfor velge Kronen Forsikring?

Vi hjelper deg gjøre gode valg, når helheten teller og fokuserer på gode dekninger til best mulig pris. Dette innebærer at vi skal sørge for at du som kunde skal føle deg sikker på at du har de rette forsikringsløsningene om uhellet skulle være ute.

Det er tross alt det forsikring handler om.