Hva trenger du?

Vi har lang erfaring med å bistå bedrifter å finne den rette finansieringsløsningen. Vi kjenner markedet og hjelper deg raskt, effektivt og lønnsomt.

Olav Handeland

Partner & Finansrådgiver

99 22 05 15

oh@kronenpartners.no

Leasing og spesialfinansiering

Vi tilbyr finansieringsløsninger tilpasset det markedet din bedrift opererer i.

Hva gjør vi?

Vi forstår at små og mellomstore bedrifter kan stå overfor utfordringer når det gjelder likviditet. Hos oss er vi dedikert til å hjelpe bedrifter med å sikre den nødvendige likviditeten gjennom skreddersydde løsninger.

Vårt fokusområde inkluderer leasing, bedriftslån og andre finansielle instrumenter for å imøtekomme de spesifikke behovene din bedrift har. Tradisjonelle banker er ikke alltid i stand til å dekke alle likviditetsutfordringer spesielt i perioder med oppstart, vekst eller finansielle utfordringer. Vår rolle er å belyse hvilke alternativer som er tilgjengelige for å finne de rette løsningene for deg og din bedrift, både på kort og på lang sikt.

Vårt erfarne team jobber tett med kundene våre for å identifisere og forstå deres utfordringer og vi her for å støtte dere gjennom hele prosessen.

Våre tjenester

 

 Ta kontakt

Vi samarbeider med flere nasjonale og internasjonale finansielle aktører blant annet Brage Finans som er et lokalt finansieringsselskap her på Vestlandet og som er eiet av solide lokalbanker. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg og din bedrift.