Hva trenger du?

Vi har samlet over 25 års erfaring med å tilby konkurransedyktige priser til det lokale næringslivet. Vi kjenner markedet og hjelper deg raskt, effektivt og lønnsomt.

Olav Handeland

Partner & finansrådgiver

99 22 05 15

oh@kronenpartners.no

Leasing og spesialfinansiering

Vi tilbyr finansieringsløsninger tilpasset det markedet din bedrift opererer i.

Leasing – en smart finansieringsform

Hvorfor velge leasing?
Med leasing gjennom Kronen Finans kan din bedrift disponere ressursene enda smartere. Vi er eksperter
Leasing betyr at våre samarbeidspartnere kjøper og eier det utstyret bedriften din trenger, og leier det til dere mot en avtalt månedsleie over et avtalt tidsrom. Normalt varer en leasingperiode fra tre til syv år. Du som kunde har full bruksrett til objektet i leasingperioden.

Våre bransjer
De fleste driftsmidler kan finansieres gjennom leasing. Objektet må kunne identifiseres som en egen enhet og kunne avskrives. Eksempler på bransjer vi kan tilby våre tjenester til er:

Lån til bedriftsmarkedet

Hvorfor velge lån?
Trenger dere finansiering av bedriftens nye kjøretøy eller andre driftsmidler? Med lån gjennom våre samarbeidspartnere tar vi normalt kun pant i objektet som sikkerhet for lånet. Dette er en fordel for dere som kunde, da dere slipper å stille ytterligere sidesikkerhet.

Lånet gis i forbindelse med anskaffelse av objektet.

Hva kan finansieres med lån?

Kronen Finans gjennom sine samarbeidspartnere kan tilby lån til en rekke nye og brukte gjenstander, deriblant personbiler, varebiler, lastebiler, tilhengere o.l.

Ta kontakt eller fyll ut skjema for et tilbud!

Kronen Finans er spesialister på leasing og finansiering av løsøre. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Har du allerede kjøpskontrakt og ønsker tilbud? fyll ut skjema til høyre for et uforpliktende tilbud.

Søk finansiering