Digital markedsfører/ Web administrator

Kronen Partners er et selskap i vekst og ønsker å komme i kontakt med deg som vil være med på vår utvikling. Vi søker flere dyktige folk med energi og ambisjoner og er alltid på utkikk etter nye og erfarne talenter. Vi søker etter en dyktig/ivrig medarbeider som ønsker å jobbe med alt innen digital markedsføring. Vi ser etter en person som kan arbeide med dette på deltid ved siden av for eksempel studier i digital markedsføring. For riktig person er vårt mål å tilby en heltidsansettelse med ansvar for Kronen Partners sin digitale markedsføring.

Der vil være stor fleksibilitet til å styre egen arbeidstid, arbeidsmengde og forme egne oppgaver for riktig person.
Det er en stor fordel om søker har kompetanse innen Google Adwords, Facebook annonsering, Youtube annonsering, webside produksjon (wordpress) og søkemotoroptimalisering.

Vi tilbyr et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø i moderne kontormiljø på Forus som vi deler med flere innovative IT og teknologiselskaper som alle tenker fremtidsrettet.

Vi kan tilby:
Mulighet for fast jobb etter endt studier for den rette person.
Muligheten til å være med å utforme vår digitale plattform
Fleksibel arbeidstid med god timebetaling med mulighet for bonus
Være en del av et ung og uformelt miljø som liker å tenke nytt og er uredde for å forfølge gode ideer

Krav til søker:
Google Adwords, Facebook annonsering, Youtube annonsering, webside produksjon (wordpress) og søkemotoroptimalisering(SEO).

Kjenner du deg igjen i dette håper vi å motta din søknad og CV på tmb@kronenpartners.no. Alle spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Tor Martin Birkeland tlf.: 468 78 555. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.