Kronen Partners er et selskap i vekst og ønsker å komme i kontakt med deg som vil være med på vår utvikling. Vi søker flere dyktige folk med energi og ambisjoner og er alltid på utkikk etter nye og erfarne talenter.

Vi ser etter deg som er proaktiv og utpreget salgsorientert. Er du dyktig til å identifisere deg med kundens situasjon og skape gode relasjoner – samtidig som du ser muligheter hvor kanskje andre gir opp? Da er du den rette personen for oss! Du må like å arbeide i et hektisk og resultatorientert miljø, og gjerne ha erfaring med økonomisk rådgivning og salg. Våre tjenester favner bredt og det er store karrieremuligheter for den rette person.

Studenter og nyutdannede –  Vi ser etter deg som ønsker å bruke den teoretiske læringen i et praktisk format. Vi har et dedikert og ungt team på fem deltidsansatte som er studenter på UIS og BI i Stavanger og vi ønsker å utvide dette teamet. Arbeidstiden er meget fleksibel og vi tilpasser dette individuelt. Flere av våre ansatte har begynt som deltidsansatte og gått karriereveien til fulltid så muligheten er store for de rette personene.
Arbeidsoppgaver vil være oppfølging av eksisterende, samt innledende kontakt med potensielle kunder innen forsikring, lån og leasing. Våre tjenester retter seg til private, landbruk og bedriftskunder i hele Norge.
Stillingen krever utmerket skriftlig og muntlige ferdigheter, samt at du er strukturert og effektiv.
Erfaring innen salg og markedsføring er en fordel, men ikke et krav. Vi vektlegger evnen til å kommunisere og det å kunne jobbe godt sammen i team.

Erfarne – Har du tidligere arbeidserfaringen innen vårt fagfelt og ønsker å være med å utvikle og forme et selskap i vekst kan vi være det rette arbeidstedet for deg. Vi er et lite og dynamisk team i alle aldre fra studenter til senior personell med over 40 års erfaring innen sitt fagfelt. Felles er at vi alle brenner for å utvikle vårt selskap og er sultne på vekst. Vi er opptatt av korte beslutningsprosesser og tydelig kommunikasjon. Som et ungt selskap i vekst er vi opptatt av å lære av andre sine erfaringer og synspunkter, hos oss er det alltid rom for forbedringer. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Et absolutt krav derimot er at du har et stort pågangsmot, har en positiv innstilling og har en selgende personlighet.

Kjenner du deg igjen i dette håper vi å motta din søknad og CV på post@kronenpartners.no. Alle spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Tor Martin Birkeland tmb@kronenpartners.no. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.