Ny kunde bankmegling – Oftedal Transport

Oftedal Transport AS er et lokalt transportfirma fra Oltedal i Rogaland. Selskapet har seks ansatte og har siden oppstart hatt en meget god vekst. Selskapet var i 2017 en gasellebedrift med omsetningsvekst på 147% fra foregående år som er virkelig imponerende. Oftedal Transport opererer pt. fire lastebiler, og ut fra veksten til selskapet vil det nok bli flere i løpet av de neste årene.

To av skapbilene går fast for Jackon AS og transporter fisk. En kranbil opererer i det lokale spotmarkedet, og en krokbil som hovedsakelig henter og leverer containere lokalt i regionen.

Kronen Partners har bistått Oftedal Transport AS med restrukturering av sitt bankengasjement og bistått selskapet med nytt banksamarbeid. Oftedal Transport AS er en totalkunde i Kronen Partners hvor vi har bistått fra forsikringsmegling, leasing & finansiering av nye lastebiler og utstyr til å bistå med restrukturering av selskapets bankengasjement. Som et resultat har Oftedal Transport  nå redusert samtlige av sine kostnader både innen finans og forsikring, samtidig som selskapet har fullstendig oversikt og kan konsentrere seg om hva de kan best – Å sørge for fornøyde transportkunder.

Vår jobb er å sørge for at våre kunder sparer tid og penger – En krone spart er en krone tjent!